Nyheder om IT-sikkerhed.

Få alle nyheder om IT-sikkerhed på én gang.
CERT.dk – Alt om it-sikkerhed samlet på et website.

DKCERT står for (Danish Computer Security Incident Response Team), og det bliver i den grad overholdt. Hvis du ikke allerede kender websitet, har du nu mulighed for at gøre et godt bekendtskab med et af de bedste (mener vi hos Jariko) websites indenfor it-sikkerhed.

Se de seneste nyheder om it-sikkerhed på linket nedenfor.
https://www.cert.dk/nyheder/

 

SEO optimering

Er din hjemmeside klar til at bestå enhver SEO test?
Er er SEO / Søgemaskineoptimering ikke rigtigt noget du gider at spilde tid på?

Hvordan har din hjemmeside det med SEO?. Er den bare tip top optimeret, eller siger det der SEO dig ikke rigtigt noget? Vi kender det jo godt, man synes at SEO er besværligt, og det tager alt for meget tid. Sådan er der rigtigt mange virksomheder der har det. Det er som om de har glemt at hjemmesiden er deres butiksvindue ud mod verden. Rigtigt mange virksomheder kunne hente betydeligt flere besøg, og dermed flere kunder ind på deres hjemmesider hvis blot de afsatte en lille smule tid til lidt søgemaskineoptimering.

I dag finder der mange forskellige SEO værktøjer til din hjemmeside. Jariko har vedlagt et par stykker, som vi synes du måske bør køre dit hjemmeside adresse igennem.

Man skal være lidt nørdet, for at forstå alle seo fejl på ens hjemmeside – det ved vi godt.
Men nogle af dem er faktisk ret indlysende. Prøv et af linkene nedenfor.

 

SEO Site Check Up
(Rigtigt godt og gratis værktøj som viser dig hvor din hjemmeside fejler).
http://seositecheckup.com/

SEMrush
(Er endnu et fantastisk værktøj – Det viser dig også om dine konkurrenter er bedre placeret end dig).
https://www.semrush.com/

Mobilvenlig hjemmeside

Er din hjemmeside mobilvenlig?
Hvad vil det egentlig sige at have en mobilvenlig hjemmeside?

Ordet forklarer det sådan set meget godt i sig selv. Kan kunder tilgå din hjemmesiden via deres mobiltelefoner og smartphones?, og hvordan tager din hjemmeside sig ud, når den ses på en mobiltelefon. I dag er det rigtigt vigtigt at have en mobilvenlig hjemmeside. Mange virksomheder bliver  overrasket, når de ser hvor mange af deres kunder der tilgår hjemmeside fra et mobil produkt. Så er din hjemmeside ikke allerede mobilvenlig, er det værd at overveje.

Du kan se om din hjemmeside er mobilvenlig her.
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Læs også om hastighed og performance på din hjemmeside her.
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Historien om WordPress

WordPress blev født ud af et ønske om at lave et elegant, sikkert og  personlige udgivelse system bygget på PHP og MySQL og licenseret under GPL. Det er den officielle efterfølger til b2 / cafélog. WordPress er et solidt stykke software, men dets rødder og udvikling går tilbage til 2001. Det er et modent og stabilt produkt.

WordPress er et kraftfuldt (CMS) content management system, og det kommer med et stor sæt af funktioner designet til at gøre din oplevelse som udgiver på internettet så let, behageligt og tiltalende som muligt. Vi er stolte af at tilbyde dig et frit distribueret, standardkompatible, hurtig, let og fri personlig udgivelse platform, med fornuftige standardindstillinger og funktioner, samt en yderst tilpasselig kerne.

Besøg wordpress.org
Se WordPress skabeloner.
Besøg WordPress Danmark.
Download WordPress på Dansk.