Jariko

Jariko

Udsæt ikke dit web for hvad som helst.
Hos Jariko sætter vi både ære, tid og kræfter i at leverer kvalitets webløsninger til den aftalte tid, og den aftalte pris.

Hvem er vi?
Jariko er drevet af brødrene Jan Clausen og Kim Clausen. Sammenlagt har vi beskæftiget os med it, web, udvikling og programmerings opgaver i over 30 år. Til dagligt arbejder vi med hhv. programmering / system udvikler, samt webudvikler og e-markedføring. Du er således i sikre hænder når det gælder web -og systemudvikling på højt plan.

Hvad laver vi?
Jariko leverer holdbare, solide webløsninger til alle slags virksomheder. Vi udvikler primært websider i CMS systemet WordPress, og funktionelle web applikationer / løsninger i kode sproget php, med MySQL som database motor.
Hvis nu du ikke forstår en helt masse af det vi skriver, så send os en e-mail så kontakter dig hurtigst muligt. Klik her

Hvad er det der gør Jariko anderledes?
Vi mener at:

  • Når der udvikles i (gratis) Open Source systemer -og produkter. Skal kunder også kun takseres for den tid der bruges på udvikling, og ikke for et system der i forvejen er gratis.
  • Jariko er visionære – vi tør tænke fremad, hvor andre bureauer tænker i funktioner der der nærmest er forældet. Vi lader ikke udfordringer stå i vejen for de ønsker du måtte have til din webside mv.

Læs mere om:

Webudvikling
Webshop
Programmering
Web -og logo design
Weboptimering og vedligehold